Nauja gamybos kryptis – ekologiški produktai

Lina RUDNICKIENĖ

UAB „Miltinuko receptas“ vasario 14-17 dienomis dalyvavo pasaulinėje ekologiško maisto parodoje ''Biofach 2018'', kuri vyko Niurnberge (Vokietija). Čia mūsų gamintojai pristatė visiškai naujus ekologiškus produktus, pagamintus pagal itališkas technologijas iš itališkų žaliavų. Ravioli su grybais, varške, špinatais, varškės-špinatų įdaru, jautiena, pagaminti iš itališkų kietųjų kviečių rupaus malimo Semolina miltų, iš kurių gaminami itališki koldūnai ravioli ir makaronai . Tačiau tarp prekybos atstovų pasisekimą turėjo ir Joniškio įmonėje pagaminti lietuviški miltiniai ežiukai su špinatais bei varškėtukai. Ši produkcija ypač domino vokiečius.

Grįžusi iš parodos bendrovės direktorė Audronė Budreckienė labiausiai džiaugėsi naujais kontaktais. Nauja joniškietiškų produktų linija susidomėjo net didžiausias Vokietijos prekybos tinklas, įteikęs savo kontaktus.

UAB “Miltinuko receptas“ savininkė ir direktorė Audronė Budreckienė su dukra Aukse ekologiško maisto parodoje "Biofach 2018" Niurnberge

„Sidabrė“ 2018 m. vasario 24 d.