Baltijos šalių kulinarijos šou dėl geriausio šefo vardo rungėsi ir abiturientas iš Joniškio

Lina RUDNICKIENĖ

Praėjusią vasarą joniškietis, „Aušros“ gimnazijos abiturientas Liudas Česnulis varžėsi dėl Baltijos šalių svajonių šefo titulo. Atstovauti Lietuvai jis buvo atrinktas iš daugiau kaip 150 kandidatų. Speciali projekto komisija su gerai Lietuvoje žinomu maisto ekspertu Linu Ginaičiu priešakyje atrinko keturis perspektyviausius kandidatus iš Lietuvos, kurie varžėsi su kaimynais latviais ir estais dėl Baltijos šalių svajonių šefo titulo. Lietuvoje į vieną dalyvio vietą pretendavo net šešiolika maisto entuziastų.

Liudas Česnulis komisijos narius su maisto ekspertu Linu Ginaičiu priešakyje nustebino kavos ir kriaušių pyragu. Jo pagrindas – kavos tešla, o ant viršaus – plaktas kiaušinis su kondensuotu pienu ir pjaustytomis kriaušėmis

„Sidabrė“ 2018 m. sausio 20 d.